Răniţi grav în accidente de circulaţie

0
43

Două persoane au ajuns, marţi, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, rănite grav, după ce au fost victime ale unor accidente de circulaţie.

Primul eveniment s-a petrecut în jurul orei 10.30, pe DN 56, în comuna Perişor. Conform poliţiştilor de la Rutieră, Moreno Sordo, de 51 de ani, cetăţean italian, în trecere prin România, în timp ce conducea un autoturism Volvo nu a păstrat o distanţă laterală suficientă în momentul depăşirii unei biciclete condusă de Florian Belu, de 56 de ani, din localitate, şi l-a lovit, doborându-l de pe bicicletă. În urma impactului, biciclistul a fost rănit grav, fiind transportat la spitalul din Craiova, unde a rămas internat sub supravegherea medicilor.

În aceeaşi zi, în jurul orei 16.00, în Craiova, Renato Serdaru, de 38 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism Crysler pe „Calea Bucureşti” a accidentat-o grav pe Galina Păduraru, de 81 de ani, din aceeaşi localitate, care s-a angajat regulamentar în traversarea străzii pe marcajul pietonal. În ambele cazuri oamenii legii au întocmit dosare penale, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, după cum au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.