Deputat Ion Cupă: ”Am acceptat propunerea de a prelua portofoliul Energiei”

1
130

Deputat Ion Cupă: ”Am acceptat propunerea de a prelua portofoliul Energiei pentru a onora în continuare mandatul politic primit de la cetățeni în 2016, acela de a contribui la buna guvernare și la stabilitatea țării

In timpul guvernării PSD-ALDE s-au înregistrat progrese mari, atât în direcția dezvoltării economice a țării cât și în cea a creșterii veniturilor populației.

Toate aceste lucruri nu trebuie abandonate din motive de competiție politică sau de interese personale.Nu există o alternativă validă astăzi la actualul program de guvernare.Austeritatea, scăderea salariilor și pensiilor nu reprezintă o alternativă dorită de români.De aceea este fundamental sa asigurăm stabilitatea țării.De aceea este decisiv sa asigurăm  continuarea bunei guvernări.

Am o obligație majoră față de doljenii care au votat pentru mine în 2016 si față de toți românii care au investit increderea lor in PSD-ALDE. Sunt un om al ratiunii, echilibrului si al faptelor.Domeniul energiei este unul vital pentru dezvoltarea economica si sociala a Romaniei.Acest domeniu are nevoie de stabilitate si de investitii inteligente care sa aduca avantaje competitive pentru Romania. Cred că pot contribui la atingerea acestor obiective.

Din aceste considerente am acceptat propunerea doamnei premier Dancilă de a prelua portofoliul Energiei”

Deputatul Ion Cupă, proaspăt propus pentru pozitia de Ministru al Energiei va prezenta opiniei publice  proiectele sale de politici publice in domeniu imediat după derularea procedurilor constitutionale privind validarea preluarii mandatului de ministru.

1 COMENTARIU

Comments are closed.