Antreprenori români în Nepal

0
507

În cadrul programului de internaționalizare Afaceri.ro compania Arhipelago organizează o călătorie de afaceri pentru antreprenorii și managerii români în Nepal la finalul lunii Septembrie 2019. Acest eveniment va cuprinde atât o parte de misiune economică, al cărei punct cheie va fi conferința internațională Afaceri.ro Kathmandu 2019 din data de 24 Septembrie din Kathmandu cât și o parte de instruire în domeniul afacerilor sub forma unui bootcamp.
Conferința Afaceri.ro Kathmandu 2019 va avea ca invitat special pe Ministrul Comerțului din Nepal. Printre vorbitorii confirmați amintim pe Sunil Sharma directorul al oficiului de turism din Nepal, Prakash Ghimire fondator al Technovation Future, Paul Butnariu, președintele Camereii de Comerț și Industrie Iași, Flaviu Manea consultant în afaceri, Ciprian Popa fondator Royal Print, Alina Apetrei manager Brentto, Sebastian Arhire fondator Train2Perform, Adrian Buhuta manager Cuptorul Moldovencei, Marius Alexa, CEO Arhipelago.

La această conferință vor participa întreprinzători atât din România, cât și din Nepal. Printre subiectele care se vor dezbate sunt: colaborarea dintre Nepal și România, oportunitățile concrete de afaceri pe care le pot avea antreprenorii români în Nepal, o expunere a gamei variate de oferte în domeniul turismului, produse și servicii pentru export și import. Se vor face prezentări de companii și proiecte și se vor dezbate aspecte relevante privind dezvoltarea antreprenorială în context intercultural. Conferința va fi urmată de o sesiune de networking. Această conferință aduce împreună oameni cu interese și scopuri comune din cele două țări și ajută antreprenorii români să schimbe informații prețioase și idei utile cu alți oameni de afaceri din Nepal.
Participanții vor putea diversifica și îmbogăți această experiență luând parte la sesiunile de instruire din bootcamp, alcătuit din training-uri specializate de marketing și management, istorie și cultură locale.
Taberele de antreprenoriat Afaceri.ro sunt gândite să îmbine educația cu explorarea, să scoată din zona de confort tradițională întâlnirile de tip training, ateliere de lucru și networking, ducându-le la mii de kilometri depărtare, în zone cu adevărat unice în lume.