110 abonamente gratuite la Festivalul IntenCity, celor cărora vor merge în perioada 10-23 august la controale medicale

0
273

Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova, împreună cu Opera Română Craiova și partenerii PFA Pîrjol Simona Mihaela și SC Eurogenetic SRL, oferă 110 abonamente gratuite la Festivalul IntenCity, celor cărora vor merge în perioada 10-23 august la controale precum ecografii, mamografii sau analize de sânge PSA la sediul SCJU Craiova, din str. Tabaci, nr.1. Programările pentru analizele medicale se realizează între orele 08:00-16:00, de luni până vineri, la numărul de telefon 0751717759

Cancerul de sân și cel de prostată afectează anual mii de oameni, iar prevenția și tratamentul timpuriu te pot ajuta să te bucuri de tot ce are viața mai frumos.

Această initiațivă a Operei Române Craiova și a Clinicii de Oncologie din cadrul SCJU Craiova are scopul de a da o șansă la vindecare și prevenție, în condițiile în care peste  4 000 de femei și 2 000 de bărbați pierd, anual, lupta cu aceste boli.

Între 26 și 28 august, Complexul Sportiv Craiova (Stadionul Ion Oblemenco) va găzdui Festivalul IntenCity, evenimentul care aduce împreună muzica de ieri, de azi și de mâine, la Craiova, într-o sărbătoare a oamenilor care știu să dea ritm verii. Printre artiștii care vor urca pe scena festivalului la sfârșitul acestei veri, se numără DJ Snake, Jason Derulo, Afrojack, Luis Fonsi, Clean Bandit, Paul van Dyk, C-Block, Clean Bandit, East 17, Jason Derulo, Mahmut Orhan, Nana, Natti Natasha, Ricchi e Poveri, Thomas Anders and the Modern Talking Band și mulți alții.