Dolj: Trecerea cu bacul la PTF Bechet suspendată pe timpul nopţii

0
199

bechetSocietatea comercială care asigură transbordarea mijloacelor de transport cu BAC-ul între România şi Bulgaria între porturile Bechet – Oreahovo a informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu cu privire la faptul că trecerea cu bac-ul peste fluviul Dunărea între cele două state se va efectua numai în intervalul orar 06.00 – 22.00, fiind suspendată trecerea pe timpul nopţii.

Această măsură a fost luată ca urmare a scăderii cotei fluviului Dunărea, urmând ca, în funcţie de evoluţia acesteia, să se reintre în programul normal.

Pentru fluidizarea traficului, recomandăm tranzitarea tuturor punctelor de frontieră deschise traficului internaţional la graniţa cu Bulgaria şi consultarea aplicaţiei „Trafic Online” disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro, care prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp. Timpii de aşteptare sunt actualizaţi în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-şi reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute.