Paul Papp: “Sunt foarte motivat să revin şi mai puternic”

0
293

Fundaşul Universităţii Craiova, Paul Papp, a suferit o ruptură de ligamente, la începutul play-off-ului, a fost operat în Italia, iar acum se află în plin proces de recuperare, chiar în Bănie, revenirea pe teren fiind preconizată pentru luna septembrie.

„Vacanţa o petrec la Craiova, mi-am dorit să rămân în oraş pentru a forţa recuperarea, care merge foarte bine şi îmi doresc să revin cât mai repede pe teren. Simt îmbunătăţire de la zi la zi, am progresat foarte mult. Cred că orice jucător ar trebui să fie motivat, la fiecare antrenament, la fiecare meci, chiar şi în perioada de recuperare. Eu abia aştept să mă antrenez şi să joc, dar încă nu se poate. Este meseria pe care mi-am ales-o şi este cea mai frumoasă. Estimez revenirea pe teren pentru luna septembrie, e un drum lung, deşi sper să revin mai repede, doctorii vor decide totuşi” a declarat stoperul de 31 de ani.

Papp are 20 de prezenţe în sezonul precedent în toate competiţiile şi a marcat un gol, declarându-se mulţumit, în ciuda ghinioanelor de care a avut parte.

„A fost un sezon atipic, nu am avut suporterii alături, ne-au lipsit foarte mult. În plus, s-a jucat din 3 în 3 zile, de obicei unui fotbalist îi prieşte asta, nu facem multe antrenamente, jocul îţi dă o stare bună. Am făcut o analiză cu Mister, cu clubul, fost un sezon bun, dar greu, am avut şi ghinion, fiindcă am avut mulţi accidentaţi. Per total, am câştigat ceva, am luat Cupa României, ne mulţumeşte, dar nu pe deplin, fiindcă ne doream campionatul. Vrem să învăţăm din greşeli şi cred că la anul o să fie altceva. A fost un sezon frumos, fiindcă am semnat cu Universitatea Craiova şi am vrut să fiu aici, am ales bine, este un club profesionist. Am avut şi ghinion însă, fiindcă m-am accidentat după ce am venit, apoi am avut coronavirus şi pe final m-am accidentat din nou. Dar sper să se fi terminat ghinioanele. Sunt foarte motivat să revin şi mai puternic şi mai bine şi asta o să fac. Ştiu ce pot, cum mă pregătesc, ce sacrificii fac şi voi reveni mai bun. În sezonul următor trebuie să plecăm cu gândul să câştigăm fiecare meci în parte, apoi să ne gândim la obiectivele măreţe. Va fi un sezon dificil, frumos, va fi bătălie mare. Începem cu Supercupa, va fi frumos pentru toată lumea, pentru noi şi pentru fani, este un trofeu în joc, întâlnim campioana României, avem forţă să-i învingem, am mai făcut-o, sper să recidivăm” a declarat Papp.

Paul Papp mizează pe campioana mondială, Franţa, la Euro: „Am o favorită clară pentru Euro 2020, îmi place foarte mult Franţa şi o să le ţin pumnii pentru a câştiga trofeul”.