Ouzounidis a prefaţat returul cu Viitorul Pandurii: “Cupa a rămas obiectivul principal”

0
711

Universitatea Craiova joacă miercuri, de la ora 20.30, returul semifinalei Cupei României, cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, după ce în tur, pe “Ion Oblemenco”, a fost 3-0 pentru Ştiinţa. Marinos Ouzounidis  spune că va menaja anumiţi jucători la retur, dar este preocupat ca nivelul de concentrare să rămână ridicat, Cupa României fiind acum obiectivul principal al Ştiinţei.

„Rezultatul a fost bun în prima manşă a semifinalei, dar trebuie să tratăm serios şi returul şi să jucăm bine, fiindcă nu ştii niciodată ce se poate întâmpla în meciurile de Cupă, sunt imprevizibile, ne va fi mai uşor dacă vom juca bine şi vom fi concentraţi. Cupa României este un obiectiv pentru noi şi trebuie să încercăm să câştigăm şi acest meci retur. Cred că jucătorii au înţeles că în acest moment Cupa României este obiectivul nostru principal şi trebuie să fim motivaţi pentru a ajunge în finală. Bineînţeles că este şi o oportunitate de a vedea la lucru şi jucătorii care au evoluat mai puţin, fiindcă avem la orizont şi derby-urile cu CFR Cluj şi FCSB, aşa că vom menaja unii jucători care sunt obosiţi şi îi vom pregăti pe alţii pentru a fi gata să intre în orice moment pe acest final de sezon. Vom hotărî formula de joc şi în funcţie de starea fizică a jucătorilor din lot” a declarat Marinos Ouzounidis.

Antrenorul grec nu poate miza în partida retur cu Viitorul Pandurii pe fundaşii laterali titulari, Nicuşor Bancu şi Bogdan Vătăjelu, suspendaţi, după ce au fost eliminaţi în meciul de campionat cu FC Botoşani. Un probabil prim 11 al Universităţii Craiova pentru meciul de pe „Municipal” ar arăta astfel: Pigliacelli – Mitran, Acka, Bălaşa, Căpăţână – Bic, Screciu, Fedele – Camara, Tudorie, Ofosu.

Comisia Centrală a Arbitrilor a anunţat brigada care va conduce returul semifinalei Cupei României, dintre Viitorul Pandurii şi Universitatea Craiova. Centralul partidei va fi Rareş George Vidican din Satu Mare, iar asistenţi Romică Bârdeş din Piteşti şi Mihăiţă Necula din Bucureşti. Al patrulea oficial va fi Iuliana Elena Demetrescu (Vâlcea). Observatori au fost desemnaţi Aurel Ionescu şi Constantin Ştefan, ambii din Bucureşti.