Reghecampf: “E greu să revii de la 1-2 cu CFR”

0
377

După victoria obţinută in extremis în faţa CFR-ului, scor 3-2, antrenorul Universităţii Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a declarat:

”E a doua oară când am câștigat în ultima secundă. Am făcut un meci bun, a fost un meci de luptă, cu multe faze. Cred că noi am câștigat duelurile cu ei. Suntem bucuroși că am câștigat, trebuie să continuăm pe același drum. Am avut 1-0, au mai fost ocazii. La golul doi, din nou facem o greșeală colectivă, marcajul a lăsat de dorit, însă am revenit, am câștigat și e bucurie mare. E greu să revii de la 1-2 cu CFR, e greu să-i marchezi, așa că mă bucur foarte mult că am revenit și am câștigat la ultima fază. Toți care au intrat au jucat foarte bine. Când am văzut că au schimbat cu trei fundași, am schimbat și noi, am băgat doi atacanți” a declarat Laurenţiu Reghecampf.

”Mă bucur că am reușit să câștigăm, suntem într-o euforie foarte mare. Sperăm să câștigăm toate meciurile și să ne batem la locul doi și chiar la campionat. Pot să fiu atacantul naționalei. Mă bucur că am făcut un joc bun, sper să continui și să ajung la națională. A fost o nebunie, speram să câștigăm, am avut încredere până în ultimul moment”, a spus Jovan Markovic.