Bărbat din Craiova, reţinut de poliţişti, în timp ce conducea, sub influenţa băuturilor alcoolice , un autoturism, având şi permisul de conducere suspendatun autoturism

0
346
Ieri, polițiști din cadrul Secției 2 Poliţie Craiova au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 61 de ani, din Craiova, bănuit de comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără permis. Acesta urmează să fie prezentat, astăzi, Judecătoriei Craiova, cu propunere de arestare preventivă.
La data de 25 decembrie 2021, bărbatul a fost oprit, pentru control, de poliţiştii Secției 2 Poliție Craiova, pe Bulevardul 1 Mai, din localitate. Cel în cauză a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o concentraţie de 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit că, bărbatul avea dreptul de a conduce vehicule suspendat, ca urmare a faptului că, pe 24 octombrie 2021, a fost depistat de poliţiştii Biroului Rutier Craiova, în timp ce conducea un vehicul sub influenţa alcoolului. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără permis. În cursul zilei de ieri, în urma probatoriului administrat de polițiști, cel în cauză a fost reținut, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J.Dolj. Astăzi, bărbatul urmează să fie prezentat  Judecătoriei Craiova cu propunere de arestare preventivă.