Președintele Corona Brașov, Liviu Dragomir, și-a anunțat demisia după scandalul de dopaj în care afost implicată secția de handbal

0
191

Președintele Clublui Sportiv Corona, Liviu Dragomir, a anunțat, în urmă cu câteva minute, că va demisiona în cursul zilei de astăzi, în cadrul ședinței de Consiliu Local. Acesta a deplâns situația ivită la club și faptul că jucătoarelor le este frântă cariera. Totodată, Dragomir a precizat că procedura la care a apelat clubul pentru recuperarea fetelor, cea de laser intravenos, nu este un caz de doping. „Dopingul este cu totul și cu totul altceva. Fetele au recurs la o procedură nu are nicio legătură cu dopingul. Nu sunt stimulate tonice. Corona Brașov nu poate fi suspectată de doping”, a spus Dragomir.

„Regret că imaginea handbalului a fost afectată, atât cel brașovean, cât și cel național. Ne doream ca în câțiva ani ca echipa națională să fie formată din copii crescuți la acest centru de junior. Nu este corect ca lor să li se frângă cariera. Sunt sportive care au visat handbal și își doreau să performeze la un nivel cât mai ridicat”, a mai spus sursa citată.