Preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, anunţă lansarea la licitaţie a trei noi rute aeriene care urmează a fi operate de pe Aeroportul din Craiova spre Barcelona (Spania), Bologna (Italia) şi Dortmund (Germania), cursele urmând a fi subvenţionate în baza schemei de ajutor la înfiinţare, aprobată de către Comisia Europeană.

1
140

Ion Prioteasa :

„Sunt încântat să anunţ lansarea procedurii de achiziţie pentru trei noi destinaţii cu oraşe de top din Europa – Barcelona, Bologna şi Dortmund, curse pe care sper să le vedem cât mai repede operaţionale. Este un pas important pe care îl fac Aeroportul din Craiova şi Consiliul Judeţean Dolj, un pas important pentru Craiova şi întreaga regiune Oltenia.

Lansarea celor trei noi destinaţii aeriene, pe care le anunţăm astăzi, consolidează poziţia Aeroportului Craiova pe o piaţă la care ne-am permis doar să visăm în urmă cu câţiva ani şi care, în acelaşi timp, confirmă statutul de partener viabil pe care Consiliului Judeţean Dolj şi l-a întărit în timp.

Apariţia rutelor spre Barcelona, Bologna şi Dortmund este înlesnită de o decizie a Comisiei Europene de care beneficiază Consiliul Judeţean şi care ne permite să alocăm fonduri pentru a înfiinţa noi rute aeriene, fără teama că intrăm sub incidenţa unui posibil ajutor de stat.

1 COMENTARIU

  1. Salut acest lucru. E minunat sa zburam de la noi de acasa in Europa, dar sunt usor nedumerita : vom avea 3 curse spre Italia Chiar era necesar? De ce nu si la Paris? Nu sunt romani stabiliti acolo? Plus ca ar fi o escala perfecta pentru cei veniti de peste ocean.

Comments are closed.