Curăţenie generală în Piaţa Gării

0
168

După ce, săptămâna trecută, s-a făcut curăţenie în Piaţa Valea Roşie, va fi curăţată şi dezinfectată Piaţa Gării. Piaţa din vecinătatea Autogării Nord va fi închisă temporar de astăzi, de la ora 18.00, şi până miercuri dimineaţă.

„Având o adresabilitate foarte mare, datorită Gării Craiova şi a Autogării Nord, care se află în imediata vecinătate, era firesc să continuăm curăţenia cu această piaţă. La fel ca şi în Valea Roşie, ne vom mobiliza să terminăm curăţenia generală în doar câteva ore – în cursul după-amiezii şi a serii de marţi – pentru că vrem să le oferim craiovenilor posibilitatea de a-şi putea face din nou cumpărăturile din Piaţa Gării chiar din dimineaţa următoare”, a declarat Cătălin Resceanu, directorul SC Piețe și Târguri Craiova.

Platoul agroalimentar, sectorul de flori şi cel de lactate vor fi spălate şi dezinfectate, la fel şi toaleta pieţei, urmând a se face şi eventualele reparaţii, acolo unde se impune. Curăţenia generală va continua în perioada următoare cu celelalte pieţe din Craiova.