Bancu dă semnalul de luptă cu Zorya: “Sper să-i luăm tare din start, împreună cu fanii!”

0
353

Căpitanul Universităţii Craiova, Nicuşor Bancu, speră ca în returul cu Zorya Lugansk, de pe „Ion Oblemenco” situaţia să fie diferită faţă de prima manşă, chiar dacă oaspeţii sunt mult mai odihniţi, neavând competiţie internă. În schimb, moralul alb-albaştrilor este unul mult mai bun, după victoria contra echipei lui Adrian Mititelu, iar impulsul fanilor, care se anunţă în număr mare la meciul de joi seara, va conta mult în tentativa de remontare a diferenţei din tur.

„Va fi dificil, ştim ce am păţit acolo, ne-au pasat, am suferit, dar partida de acum va fi diferită. Nu e greu să revenim, atât timp cât suntem bine fizic, să dăm totul, pentru că mulţi dintre noi au jucat multe minute şi suntem obosiţi. Mirel Rădoi nu a avut ce să schimbe, nu a avut timp, dar vedem ce va decide, oricine va intra trebuie să dea totul pe teren, suntem încrezători că putem schimba soarta calificării. O să vedeţi ce se va întâmpla, ce formulă va alinia Mister, veţi vedea altceva, ne-am uitat la tur ce am greşit, ce au făcut ei, am vorbit să avem o altă abordare. Îi aşteptăm pe fani, alături de ei putem face o performanţă deosebită. Nu i-am subestimat, dar ei au avut timp să-şi pună la punct traseele de joc în cel mai mic detaliu, noi am avut program încărcat şi s-a văzut. Sunt mult mai bine pregătiţi ca noi, mai odihniţi, sper să nu mai treacă la fel de uşor de noi ca în tur. Oboseala şi-a spus cuvântul la noi, dar sper ca acum să nu-i mai lăsăm şi să-i luăm tare de la început. Nu mă gândesc acum la campionat, ar fi o performanţă mare să jucăm în play-off-ul Conference League. Aveam nevoie de o victorie de campionat, e bine că a venit într-un meci al orgoliilor, pentru că acum avem mai mare încredere” a declarat Nicuşor Bancu.

Meciul Universitatea Craiova – Zorya Lugansk, contând pentru manşa secundă a turului 3 preliminar din Conference League, este programat joi, de la ora 20.30, pe stadionul „Ion Oblemenco”. În meciul tur, disputat la Lublin, în Polonia, Zorya s-a impus cu 1-0.