Senatorul social-democrat Radu Oprea critică guvernul PNL

0
602

„România lucrurilor de neînţeles” a scris pe pagina sa de Facebook senatorul social-democrat de Prahova, Radu Oprea. „Lucrurile chiar nu au cum să funcţioneze bine într-o ţară în care sportul naţional a devenit datul cu părerea. Ţurcan se pricepe la virusologie, Câţu crede că se pricepe la IMM-uri, Oros de abia acum a înţeles că agricultura a fost afectată de secetă, Anisie nu se pricepe la nimic, iar Violeta Alexandru minte încontinuu necunoscând legile existente”.

“Ministrul Popescu care gestionează, conform atribuțiilor, economia, deci și mediul de afaceri, tace. Și tace fără folos, neînțelept, pentru că firmele românești suferă intens din cauza pandemiei. HoReCa este la pământ, în Prahova se anunță intrarea în insolvență a 50% din numărul de companii care activează în domeniu (comunicat Camera de Comerț si Industrie Prahova). Ministerul care are ca scop gestionarea, reglementarea, sprijinirea, promovarea sectorului IMM-urilor e sec de idei. Adică nimic.

În schimb, guraliv este Cîțu, care tot vorbește despre programul marginal IMM Invest încercând să arunce o fumigenă pentru a nu fi întrebat de colectarea veniturilor și lupta cu evaziunea fiscală care este parte din fișa postului său. Dacă nu performăm deloc în conformitate cu domeniul nostru de responsabilitate ministerială cum ne putem imagina ca lucrurile să functioneze?

Zilele trecute, niște PNL-iști explicau pe la posturile TV că acești supraoameni sunt atât de buni încât poporul român nu îi merită. Un popor nerecunoscător pentru efortul guvernului de a sprijini tunurile financiare de la Unifarm, ANRP sau companiile de asigurare a creditului financiar. Același popor care primește amenzi în loc de măști de protecție contra îmbolnăvirii cu Covid.

Dar dacă tot nu îi “merităm”, singura soluție corectă este să îi ajutăm să plece”, transmite senatorul social-democrat.”