21 de permise au fost reţinute de poliţiştii doljeni

0
104

rutieraEfective ale Biroului Rutier Craiova au organizat şi executat, pe principalele artere rutiere din municipiul Craiova, o acţiune pentru prevenire accidentelor rutiere generate de nerespectarea semnificaţiei culorilor semaforului electric aflat în funcţiune de către conducătorii auto. Poliţiştii rutieri au avut în vedere şi creşterea siguranţei traficului rutier.

Ca urmare a abaterilor constatate în cadrul activităţilor desfăşurate au fost aplicate 46 sancţiuni dontravenţionale de peste 17.400 lei, dintre acestea 17 fiind pentru nerespectarea culorii roşu a semaforului, iar alte 3 amenzi pentru trecerea pe culoarea galben a semaforului electric.

Poliţiştii au reţinut în vedere suspendării dreptului de a conduce 21 permise de conducere, totodată fiind retrase şi 5 certificate de înmatriculare.

În cadrul acţiunii a fost depistată P. Maria, în vârstă de 30 de ani, din Craiova în timp ce a conducea un autoturism, pe bld. Dacia, şi nu a respectat culoarea roşie a semaforului electric aflat în funcţiune la intersecţia cu strada C-tin Brîncoveanu. Aceasta a fost sancţionată conform OUG 195/2002R cu amendă de 580 lei, totodată fiindu-i suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe o perioadă de 30 de zile.