Mihăilă preconizează că derby-ul cu FCSB va fi spectaculos

0
254

Valentin Mihăilă a prefaţat derby-ul de duminică, ora 21, dintre Universitatea şi FCSB, consierând că  va fi un meci deschis, în care se vor marca multe goluri.

„Cred că va fi un meci disputat, între două echipe care joacă, între două echipe cărora le place să marcheze şi de aceea cred că se vor înscrie şi multe goluri. Nu mă interesează să dau eu gol, poate să marcheze orice coleg, sper doar să facem un joc bun şi să câştigăm” spune Mihăilă.

Atacantul de 20 de ani declară că presiunea ar fost mai mare dacă fanii ar fi fost în tribune.

„Presiune nu cred că este foarte mare, trebuie doar să ne concentrăm la maxim pentru a face un meci bun şi a câştiga. Ar fi fost mai mare presiune dacă se jucau meciurile cu spectatori, este neplăcut să jucăm cu stadionul gol, ar fi explodat arena la aceste jocuri, emoţiile ar fi fost mai mari” a afirmat jucătorul oltenilor.

Autor a două goluri în ultimele două etape, dar şi al unor ratări incredibile, Mihăilă speră să fie mai concentrat pe viitor: „Am avut momente în acest sezon în care ies din joc, probabil că voi cere mai mult mingea, mă voi implica mai mult în viitor. Când am ratat la Mediaş m-am lăsat pe spate când am şutat, cred că şi oboseala a fost de vină, era pe final de joc, sper să mă concentrez mai bine pe viitor şi să dau gol”.

Vali Mihăilă crede că atuul principal al Universităţii Craiova este unitatea grupului şi că în timpul pauzei de pandemie a realizat că se poate câştiga titlul.

„Atuul nostru este echipa, s-a văzut că suntem uniţi şi de aceea am reuşit să câştigăm unele meciuri pe muchie de cuţit. Nu mă gândeam că vom fi lideri în acest moment, dar când era pauza de pandemie m-am gândit serios că putem fi campioni, ţinând cont de valoarea lotului nostru, atunci mi-am dat seama că putem lua titlul”.

Vali Mihăilă spune că se bucură pentru reuşitele prietenului său, Andrei Vlad, portarul de la FCSB, cu a fost mulţi ani coleg de cameră la Craiova, ambii fiind la academia lui Silviu Bogdan, apoi au venit la Universitatea.

„Mă ştiu cu Andrei Vlad de la 12 ani, am copilărit cu el la Craiova, am stat cu el în cameră la cămin când eram la juniori, mă bucur pentru el că apără şi o face bine” a spus Mihăilă.