Dolj: Cercetați penal pentru infracțiuni rutiere

0
106

Potrivit IPJ Dolj, ieri, 9 iulie, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat un bărbat de 33 de ani, din comuna Teslui, care se afla la volanul unui autoturism neînmatriculat în circulaţie. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că autoturismul respectiv era radiat din circulaţie din data de 4 iulie a.c.

Tot ieri, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat în trafic un autoturism condus de un bărbat de 37 de ani, din comuna Cârcea, pe care nu erau montate plăcuţe cu numărul de înmatriculare. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că autoturismul era neînmatriculat în circulaţie, acesta fiind radiat din luna iunie a acestui an.

În aceeași zi, poliţişti din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Pleniţa au depistat un bărbat de 46 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, care avea autorizaţia provizorie de circulaţie expirată din data de 3 iunie a.c..

În toate cele trei cazuri poliţiştii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul neînmatriculat.