Loew: „Trebuie să ne păstrăm concentrarea, finala va fi dificilă”

0
266

Jucătorii din naţionala Germaniei trebuie să rămână cu picioarele pe pământ după victoria categorică obţinută în faţa Braziliei, deoarece îi aşteaptă o finală dificilă, duminică pe stadionul Maracana din Rio de Janeiro, a afirmat selecţionerul „Pantzerelor”, Joachim Loew.

Trebuie să ne păstrăm calmul şi cred că următoarele două zile vor fi foarte importante pentru recuperarea jucătorilor. Nu a fost euforie în vestiar, un lucru foarte bun deoarece finala va fi dificilă şi trebuie să ne menţinem concentrarea”, a declarat Loew, la conferinţa de presă.

Tehnicianul german a tras un semnal de alarmă în legătură cu excesul de euforie care poate cuprinde echipa sa după acest succes istoric în faţa Selecao.

”Nimeni nu se poate considera invincibil. Atât Argentina cât şi Olanda au disputat o excelentă Cupă Mondială. Aşteptăm rezultatul meciului dintre cele două formaţii (n.r. aseară) pentru a analiza ce gen de partidă ne poate aştepta. Va fi, oricum, ceva diferit de această semifinală”, a completat antrenorul german.

“Suntem în finala Cupei Mondiale. Rivalele din cealaltă semifinală au mari calităţi şi nu avem preferinţe. Acum toţi sunt în stare de şoc după ce gaza competiţiei a fost eliminată din cursa pentru titlu. Ştim cum se simte Scolari, echipa braziliană şi publicul, deoarece şi noi am trăit aşa ceva în 2006  Este o enormă decepţie, iar această înfrângere va fi foarte greu de digerat”, a adăugat Joachim Loew.