Cerşetorii din intersecţii, în vizorul Poliţiei Locale Craiova

0
164

Poliția Locală Craiova face ordine în intersecțiile mari ale Craiovei și în preajma trecerilor de pietoni. Ieri, a avut loc o amplă acțiune în care polițiștii locali i-au sancționat pe șoferii care au găsit de cuviință să-și parcheze mașinile foarte aproape sau chiar pe spațiile demarcate pentru pietoni.

„Au fost aplicate 33 de sancțiuni, dintre care 24 pentru pietonii care trec neregulamentar strada și nouă sancțiuni contravenționale pentru conducătorii auto pe care i-am găsit parcați la mai puțin de 25 de metri sau chiar direct pe trecerile de pietoni. După ce noi am amplificat sancțiunile, șapte mașini

Octavian Mateescu

parcate necorespunzător au fost ridicate de către colegii noștri de la RAT Craiova și duse în parcul auto”, a precizat Octavian Mateescu, directorul Poliției Locale Craiova, care a condus această acțiune.

Tot ieri, au fost vizați și cerșetorii din intersecții care agasează persoanele implicate în trafic. În urma verificărilor, 15 persoane, dintre care cinci minori, au fost luate de pe stradă și conduse pentru cercetări. Sancțiunile aplicate ieri s-au ridicat la suma de 5.540 de lei.