Tabără gratuită pentru 65 de olimpici din Oltenia

0
117

TismanaMitropolia Olteniei în parteneriat cu Fundaţia „Cuvântul care zideşte” organizează, în perioada 1-4 iulie, a II-a ediţie a Taberei SIR (Science, Inteligence, Research). Dedicată elevilor cu rezultate deosebite la învăţătură, în special la olimpiadele internaţionale, naţionale şi judeţene, obţinute în anul şcolar 2015-2016, tabăra se va desfăşura la Mănăstirea Tismana, în judeţul Gorj. Programul va cuprinde activităţi cultural-educative şi de dezvoltare personală, jocuri interactive de cunoaştere şi comunicare, drumeţii.

Sunt disponibile 13 locuri pentru fiecare judeţ al Olteniei (Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt, Vâlcea), data-limită de înscriere fiind astăzi, 10 iunie. Potrivit organizatorilor, înscrierea se face în baza următoarelor documente: diploma obţinută la olimpiadă, adeverinţă de la şcoală ce confirmă rezultatul (scanate şi trimise pe adresa de e-mail tabarasir@gmail.com). În conţinutul e-mail-ului trebuie menţionate nume, prenume, şcoală şi un număr de telefon.

Selecţia va fi făcută ţinându-se cont în primul rând de nivelul olimpiadei (internaţional, naţional, judeţean), apoi de rezultatul obţinut la olimpiadă. Afişarea listei cu cei 65 de participanţi selectaţi se va face  pe data de 14 iunie, online, pe www.fundatiacuvantulcarezideste.blogspot.ro şi www.tabarasir.blogspot.ro. Informaţii suplimentare pot fi solicitate la numerele de telefon 0721.978.414 şi 0730.219.759.