Simpozionul Naţional „ProDance”, la Craiova

0
77

dans 1La Craiova se desfăşoară, pe parcursul zilelor de astăzi şi mâine, 11 iunie, cea de-a II-a ediţie a Simpozionului Naţional „ProDance”, la care sunt invitaţi să participe cu lucrări ştiinţifice tineri profesori de educaţie fizică şi instructori de dans din toată ţara. Alături de prezentările în plen, se derulează două conferinţe cu tema Dansul ca formă de comunicare socială” şi două workshop-uri – „Interferenţe artistice în sport” şi „Terapie prin dans”.

Evenimentul este organizat de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dolj, Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii din Craiova, Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj şi Asociaţia Dance Conspiracy. Deschiderea are loc astăzi, ora 9.00, la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din Craiova.

„Ne-am propus ca prin acest eveniment ştiinţific să atragem atenţia asupra importanţei dansului în toate formele sale de manifestare ca parte integrantă a educaţiei tinerilor”, precizează organizatorii într-un comunicat de presă.