Ouzounidis: “E o perioadă în care totul merge prost pentru noi”

0
737

După a treia înfrângere consecutivă în campionat, 2-3 cu FC Botoşani, antrenorul Universităţii Craiova, Marinos Ouzounidis, a declarat că este o perioadă nefastă pentru echipa sa şi că obiectivele pe final de sezon rămân: locul 3 şi Cupa României. Grecul este preocupat de indisponibilităţile din lot, după ce Bancu şi Vătăjelu au fost eliminaţi.

„Nu merităm să pierdem acest meci, am fost mai buni ca adversarul, am ratat multe șanse. Ăsta este fotbalul. E o perioadă în care totul merge prost pentru noi. Modul în care au luptat jucătorii mei a fost ok pentru mine. Obiectivul nostru este să câștigăm Cupa și locul trei. Sunt foarte mândru de jucătorii mei, au dat tot ce au mai bun. Astăzi meritam să câștigăm meciul, am fost mai buni decât adversarul. Chiar şi în nouă jucători, am ratat o oportunitate de a marca, iar pe contraatac am primit al treilea gol. Bancu, Vătăjelu sunt suspendaţi, Vlădoiu este accidentat. Avem probleme mari în defensivă, nu doar în atac și pe benzi. Cea mai mare problemă acum este că nu avem jucători”, a spus Marinos Ouzounidis.

Ce a declarat Marius Constantin după eşecul cu Botoşani: „Nu ne pică bine deloc și nu este vorba doar de acest eșec. Este vorba de evoluțiile din ultima perioadă, știm că lumea este dezamăgită. Nu avem altceva de făcut decât să sperăm și să scoatem maximum. Va fi greu, dar putem câștiga meciurile rămase. Sper să câștigăm meciul viitor. Ne gândim ce să facem și cum să facem să ieșim din situația de acum. Trebuie să ne consolidăm poziția a treia și să câștigăm Cupa României.  Mi-e foarte greu să fac o analiză. Dacă marcăm noi la 2-2, am avut ocazii foarte mari, dacă facem 3-2 rezistăm până la sfârșit și discursul meu ar fi diferit. Nu suntem în cea mai bună perioadă a noastră”