Opera Română Craiova caută soliști vocali, actori și balerini colaboratori

0
162

În perioada 18-20 iunie 2019, Opera Română Craiova va organiza audiții informative pentru a descoperi soliști vocali, artiști lirici, actori, pianiști corepetitori, dansatori/balerini talentați, care se pot ridica la nivelul cerințelor repertoriale și la standardele artistice ale instituției, în vederea unor posibile colaborări în stagiunea 2019-2020.

La casting, artiștii lirici vor prezenta, la alegere, două arii din repertoriul preclasic/clasic, iar actorilor le sunt solicitate două momente de factură diferită (un monolog dramatic și un monolog comic) și o piesă muzicală (cu sau fără acompaniament/negativ). Candidații dansatori/balerini ii vor pregăti o variație clasică și una de dans contemporan. De asemenea, se caută pianiști/candidați cu o excelentă citire la prima vedere, care să cunoască repertoriul curent al Operei Române Craiova.

Perioada de înscrieri se va încheia pe 14 iunie 2019. Concurenții trebuie să trimită CV cu fotografie la adresa de e-mail consultantartistic@operacraiova.ro și vor menționa repertoriul ales pentru audiție. Pentru informații suplimentare: tel. 0251.418.426.