Ford explorează oportunitățile de a curăța aerul și de a crește productivitatea în orașe

0
260

Ford explorează oportunitățile de a curăța aerul și de a crește productivitatea în orașe: testele experimentale cu utilitara Transit Plug-in Hybrid se extind și ajung în Valencia

  • Ford extinde cercetările în ceea ce privește utilizarea utilitarelor hibride plug-in în zone urbane. Acestea pot să ruleze exclusiv în modul electric pe majoritatea rutelor din oraș.
  • Ford va colabora cu autoritățile regionale și locale din Valencia pentru a înțelege mai bine beneficiile pentru mediu și pentru clienți.
  • Utilitarele Transit Custom, deja testate în Londra, beneficiază de un sistem de propulsie electric avansat și de un motor 1.0 EcoBoost care prelungește autonomia bateriilor.VALENCIA, Spania, 9 mai 2018 – Orașele se numără printre cele mai dure medii de lucru pentru vehiculele utilitare, ridicând numeroase provocări în zona transportului de marfă și a serviciilor. După ce a început deja să analizeze modurile în care vehiculele utilitare hibride plug-in (PHEV) ar putea să ajute companiile din Londra, Ford anunță că testele cu acest tip de utilitară vor debuta și în Valencia, Spania.

    Colaborarea dintre divizia Ford Smart Mobility, guvernul regional din Valencia și autoritățile locale ale orașului Valencia este dezvoltată sub formă de studiu care analizează contribuția pe care flotele de mașini Transit Custom PHEV ar putea s-o aibă la țintele de curățare a aerului și la creșterea productivității.

    “La Ford, suntem dedicați să atacăm provocările mobilității urbane – transportul de persoane și livrarea de bunuri și servicii – cu ajutorul inovației și a tehnologiei”, spune Steven Armstrong, președinte și CEO Ford Europa, Orientul Mijlociu și Africa. “Cum niciun oraș nu seamănă cu altul, e vital să privim problema mobilității din perspective variate. Studiul pe care îl vom realiza în Valencia ne va ajuta să adunăm informații legate de beneficiile pe care le pot aduce flotele mici și medii care rulează în principal în modul electric”.

    Parteneriatul Ford cu Generalitat Valenciana și cu orașul Valencia nu este doar complementar cu testele din Londra, ci este rezultatul unei investiții de 11 miliarde de dolari pe care Ford o realizează în propriul portofoliu electrificat. Acesta va include 40 de mașini electrificate la nivel global – implicit 16 vehicule 100% electrice – până în 2022.