Voleibalistele Craiovei, succes la Turda, de intrare în Top 8

0
371

Voleibalistele de la SCMU Craiova au obţinut un succes extrem de important pentru intrarea în grupa 5-8 a Diviziei A1. Echipa antrenată de Lucian Zlotea s-a impus în deplasare cu 3-1 (26-24, 26-28, 25-15, 25-21) în faţa echipei Volei Cristina Pârv Turda, după o oră şi 51 de minute de joc.

Au evoluat pentru formaţia din Bănie: Do Nascimento 20p, Simoniia 19p, Cvijovic 18p, Marciu 14p, Asceric 10p, Milivojevic 2p, Stoian, Stan şi Tucmeanu – libero.

“Am reuşit să câştigăm cel mai important meci din acest sezon, era obligatoriu să câştigăm, fetele s-au mişcat foarte bine, şi-au dorit foarte mult această victorie. Urmează a doua parte a campionatului, în care vrem să ne autodepăşim, fiindcă ne dorim să construim ceva frumos. Vrem să mulţumim tuturor celor care au crezut în noi, inclusiv la acest meci am avut alături un grup de suporteri de la Craiova care ne-au susţinut” a declarat antrenorul Lucian Zlotea.

La finalul sezonului regular, SCMU Craiova a acumulat 20 de puncte din 22 de meciuri şi va rămâne pe locul 8 în clasament, dacă Ştiinţa Bacău nu câştigă astăzi la cel puţin două seturi diferenţă în deplasare la Medgidia.