Guardiola, despre Lewandowski: “Este cel mai profesionist jucător pe care l-am întâlnit”

0
212

Pep Guardiola (45 de ani), antrenorul lui Bayern Munchen, care în vară o va prelua pe Manchester City, a declarat, în conferinţa de presă premergătoare jocului cu Bochum, programat astă seară, în sferturile de finală ale  Cupei Germaniei, că Robert Lewandowski este cel mai profesionist jucător pe care l-a antrenat.

“Este cel mai profesionist jucător pe care l-am întâlnit. Să gândeşte 24 de ore din 24 la ce poate mânca pentru a nu-i fi afectată condiţia fizică, la orele de somn şi la antrenament. E ferit de accidentări pentru că se concentrează pe aceste lucruri. Ştie întotdeauna ce este de făcut pentru a fi în cea mai bună condiţie”, a declarat Pep Guardiola.

Polonezul de 27 de ani mai are contract cu Bayern până în iunie 2019, dar presa internaţională a speculat mai multe viitoare destinaţii pentru Lewandowski. Real Madrid şi Paris Saint-Germian sunt cele mai vehiculate nume. Sumele sunt colosale: între 90 şi 100 de milioane de euro.

Lewandowski a marcat 19 goluri în 19 partide din această stagiune de Bundesliga. Atacantul polonez a înscris de şapte ori şi în Liga Campionilor.