Universitatea Craiova l-a luat pe Dimitrov, de la FC Botoşani

0
284

Universitatea Craiova a acoperit plecarea căpitanului echipei, Bogdan Vătăjelu, transferându-l pe fundaşul bulgar de la FC Botoşani, Radoslav Dimitrov. Astfel, Marius Briceag va evolua ca fundaş stânga, pe postul lui Vătăjelu, plecat în iarna aceasta la Sparta Praga, iar Dimitrov, în vârstă de 28 de ani, va acoperi banda dreaptă. Bulgarul intrase în ultimele 6 luni de contract cu FC Botoşani, pentru care a marcat un gol în 33 de prezenţe, iar CSU a achitat clubului moldovean suma de 50.000 de euro.

Oltenii au avut de ales pentru postul de fundaş dreapta între Dimitrov şi Marian Pleaşcă de la Pandurii. Dimtrov, care s-a format la Slavia Sofia şi a mai trecut pe la Lokomotiv Plovdiv, a semnat un contract pe doi ani şi jumătate cu CS Universitatea şi va încasa 60.000 de euro pe an. Dimitrov este al treilea bulgar din lotul Craiovei, alături de Hristo Zlatinski şi Apostol Popov.

Fundaşul dreapta are şi 4 selecţii în naţionala Bulgariei, pentru care a înscris un gol, acum 3 ani, contra Maltei. În Malta va ajunge Dimitrov şi acum, fiindcă acolo efectuează stagiul de pregătire CS Universitatea Craiova.