Fantomă, filmată la intrarea în Castelul Dover

0
546

Momente extraordinare surprinse de o cameră de supraveghere la intrarea unui castel istoric din Marea Britanie. În imagini, se vede cum o fantomă se plimbă pe alee. 

[KGVID poster=”https://www.cvlpress.ro/wp-content/uploads/2015/09/Real-ghost-footage-Dover-Castle_thumb27.jpg” width=”320″ height=”240″]https://www.cvlpress.ro/wp-content/uploads/2015/09/Real-ghost-footage-Dover-Castle.mp4[/KGVID]

Camera de supraveghere a Castelului Dover din Kent, Marea Britanie, cunoscut ca unul dintre cele mai bântuite locuri din lume, a surprins imagini cu o fantomă care pare că se plimbă, exact la intrarea în edificiu.

Ulterior se vede cum un paznic încearcă să urmărească spectrul, însă acesta se pierde în aer. Alături de clipul postat pe internet se află şi un mesaj al celui care a surprins întreg incidentul în care declară că imaginile nu sunt false: “Vă asigur că nu sunt false. Vă asigur că filmarea nu este falsă. Am filmat cu telefonul mobil ecranul pe care erau redate imaginile din camera de supraveghere. Sincer să fiu, nu ştiu cum să falsific o astfel de imagine”.