A doua şansă în sesiunea de admitere de toamnă la Universitatea din Craiova

0
281

Absolvenţii de liceu care nu au reuşit să se ocupe un loc la una din facultăţile din cadrul Universităţii din Craiova în prima sesiune de admitere, au acum o a doua şansă. Pentru aceştia, astăzi încep înscrierile pentru Facultatea de Ştiinţe Exacte, Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor, Facultatea de Mecanică, Facultatea de Automatică, Calculatoare şi Electronică, Inginerie Electrică, precum şi la Facultatea de Agricultură şi Horticultură. 

Astfel, la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor sunt disponibile 355 de locuri la taxă la specializările: Economie generală şi Comunicare economică, Economie şi Afaceri Internaţionale, Economie şi Afaceri Internaţionale în limba engleză, Finanţe şi Bănci, Finanţe şi Bănci în limba engleză, Management, Marketing, Informatică Economică, Statistică şi Previziune Economică şi 7 locuri la Buget la Finanţe şi bănci  (în limba engleză). Înscrierile se fac în perioada 9-14 septembrie, iar rezultatele finale vor fi afişate pe 17 septembrie. Examenul se va face prin concurs de dosare pe baza mediei obţinute la examenul de bacalaureat.

Rămâne valabil concursul pe bază de dosare

La Facultatea de Mecanică au rămas disponibile, în urma sesiunii din vară, 30 locuri la buget şi 148 la taxă la studii universitare Licenţă. Înscrierile se fac în perioada 9-16 septembrie, iar afişarea rezultatelor se va face pe data de 17 septembrie. Admiterea se va face prin concurs de dosare pe baza mediei de la examenul de bacalaureat. Totodată, Facultatea de Automatică, Calculatoare şi Electronică scoate la concurs 91 de locuri la taxă la specializările: Automatică şi informatică aplicată, Ingineria sistemelor multimedia, Calculatoare (în limba engleză), Electronică aplicată Mecatronică şi Robotică. Înscrierile se fac în perioada 9-16 septembrie, iar afişarea rezultatelor se va face pe data de 17 septembrie. Admiterea se va face prin concurs de dosare pe baza mediei de la examenul de bacalaureat. În ceea ce priveşte Facultatea de Agricultură şi Horticultură, aici au rămas disponibile în urma sesiunii din vară 40 de locuri la taxă. Înscrierile se fac în perioada 9-18 septembrie, iar afişarea rezultatelor se va face pe data de 20 septembrie. Admiterea se va face prin concurs de dosare pe baza mediei de la examenul de bacalaureat.

166 de locuri bugetate la Facultatea de Inginerie Electrică

De asemenea, Facultatea de Inginerie Electrică a scos la concurs pentru sesiunea din toamnă de admitere, 166 de locuri la buget şi 80 la taxă. Locurile la Buget sunt disponibile la domeniile: Inginerie aerospaţială, Inginerie electrică, Inginerie Energetică, Ingineria mediului, Ştiinţe inginereşti aplicate.  Înscrierile se vor face în perioada 9-16 septembrie, iar rezultatele vor fi afişate pe 17 septembrie. Admiterea se va face pe baza mediei de la bacalaureat.

Facultatea de Ştiinţe Exacte desfăşoară până pe 25 septembrie admiterea pentru anul universitar 2013-2014. În total, la această facultate,  au rămas disponibile, în urma sesiunii din vară, 65 de locuri la buget şi 203 la taxă la studii universitare de Licenţă.

 

Înscrierea candidaţilor se va face după calendarul următor: Ştiinţe Exacte –Matematică şi Informatică – 09 septembrie  – 16 septembrie; Ştiinţe Exacte – Chimie – 04 septembrie – 18 septembrie; Ştiinţe Exacte – Fizică – 09  septembrie – 22 septembrie. Pentru realizarea admiterii va fi concurs de dosare şi se va ţine cont doar de media obţinută la bacalaureat.

Afişarea rezultatelor se va face la data de 16 septembrie pentru specializarea Matematică–Informatică, la 19 septembrie pentru specializarea Chimie şi pe data de 23 septembrie pentru Fizică.