Ștefan Bănică jr. va concerta, în octombrie, la Sala Polivalentă din Craiova

0
96

turneuȘtefan Bănică jr. va efectua, în lunile octombrie şi noiembrie, un turneu care va cuprinde 11 oraşe din România, plus Chişinău, pentru promovarea celui mai nou material discografic, “Picat din lună”. Potrivit unui comunicat al organizatorilor, transmis “Picat din lună”, al 16-lea album de autor din cariera artistului, este “complex, surprinzător, elaborat cu surprize muzicale inedite”.

Turneul va debuta pe 23 octombrie la Casa de Cultură a Sindicatelor din Piteşti şi va continua pe 24 octombrie la Sala Polivalentă din Craiova, 25 octombrie – la Sala Sporturilor “Constantin Jude” din Timişoara, 26 octombrie – la Teatrul de Stat din Oradea, 30 octombrie – la Sala Sporturilor “Traian” din Râmnicu Vâlcea, 31 octombrie – la Sala Sporturilor “D.P. Colibaşi” din Braşov, 1 noiembrie – la Sala Sporturilor “Olimpia” din Ploieşti, 2 noiembrie – la Sala Sporturilor din Constanţa, 3 noiembrie – la Sala Sporturilor “Dunărea” din Galaţi, 6 noiembrie – la Teatrul de Vară “Radu Beligan” din Bacău, 7 noiembrie – la Sala Sporturilor “Romeo Iamandi” din Buzău şi 9 noiembrie – la Palatul Naţional din Chişinău. Toate spectacolele încep la ora 19,30, iar concertul de la Chişinău la ora 19,00, precizează organizatorii.

Biletele se găsesc la casele de bilete ale sălilor de spectacole şi online pe vandbilete.ro, bilete.ro, eventim.ro. Pentru acest turneu a fost concepută, în premieră, o categorie specială de bilete – Golden Circle (VIP). În cadrul acesteia, va fi pus în vânzare un număr limitat de bilete – 100, cu valoarea de 150 de lei pentru fiecare spectacol din cadrul turneului naţional al lui Ștefan Banică. Spectatorii care vor achiziţiona aceste bilete vor beneficia de un pachet special: acces la concert în sector preferenţial Golden Circle, o întâlnire cu Ștefan Banică în backstage şi vor primi noul album “Picat din lună” şi o fotografie cu autograful artistului.