Dragnea: PSD s-a supărat din cauza votului UNPR, dar e un partid care-şi revine şi ţine coaliţia

0
272

Liviu Dragnea spune că PSD “a fost supărat” din cauza votului UNPR pentru numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la şefia SIE, dar e un partid “care îşi revine repede” şi dispus să “ţină” coaliţia, manifestându-şi, totodată, speranţa că acum, după revenirea lui Victor Ponta, relaţiile se vor clarifica.

          Întrebat, ieri, la Reghin, într-o conferinţă de presă, despre relaţia cu UNPR, coordonatorul politic al PSD Liviu Dragnea a spus că după întoarcerea lui Victor Ponta “echipa este completă” pentru discuţii.”Este o discuţie care nu este finalizată şi sperăm să o clarificăm cât de curând. Să se clarifice inclusiv relaţiile din coaliţie, care nu sunt foarte tensionate, numai că trebuie să fie clarificate. Am înţeles că s-a întors şi Victor Ponta în ţară, deci am putea să fim în echipă completă să discutăm”.

           Potrivit acestuia, PSD a fost supărat din cauza votului din Parlament pentru numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu ca director al SIE, dar este ”un partid care-şi revine repede”. “A fost ceva neaşteptat şi ceva puţin neobişnuit. Dar avem puterea să trecem şi să ţinem această coaliţie pentru a avea stabilitate guvernamentală”, a spus coordonatorul politic al PSD.

         Întrebat, mai departe, dacă mai există şi alte nemulţumiri, Liviu Dragnea a negat, arătând că UNPR a dat asigurări că “pe acest subiect a avut o altă poziţie pentru că a avut o altă opţiune şi o altă concepţie”. ”În ceea ce priveşte actul de guvernare efectivă nu se pune problema să nu se susţină actele normative sau să nu se susţină Guvernul în ansamblu”, a spus Liviu Dragnea.