După eşecul cu FCSB, alb-albaştrii vor să se revanşeze în Cupa României

0
556

Dezamăgire în Oltenia după eşecul suferit de Universitatea Craiova în faţa celor de la FCSB, scor 0-1. Dacă pentru locul din clasament nu a contat atât de mult înfrângerea, Ştiinţa  având şanse mici să urce pe locul secund şi nule de a câştiga titlul, jucătorii şi-au exprimat regretul că nu le-au putut oferi un rezultat pozitiv celor 30.000 de fani care au umplut tribunele arenei „Ion Oblemenco”.

Căpitanul Universităţii Craiova, Nicușor Bancu, a declarat: “Este o dezamăgire foarte mare pentru noi, ne pare rău că am pierdut, pentru că a fost atmosferă fantastică. Ocaziile s-au răzbunat. Incredibil, la prima atingere a lui Mamut au deschis scorul. Au știut să profite. La prima ocazie mai clară au reușit să înscrie. Au avut noroc. Am încercat să ne apărăm la 30 de metri de poarta noastră. Am făcut o partidă foarte bună. Golul fantastic al lui Ivan Mamut a decis partida. Noi am dat totul chiar dacă nu mai aveam șanse la titlu. Ocaziile se răzbună și ești pedepsit. Principalul obiectiv e Cupa. Sepsi e o echipă puternică, dar sperăm să întoarcem rezultatul”, a declarat Nicușor Bancu.

Ştefan Baiaram: “Sunt foarte supărat că nu am reușit să ajut mai mult echipa. Ne pare rău că nu am făcut fanii fericiți. Sperăm să câștigăm joi cu Sepsi. Consider că am avut mai multe ocazii decât ei. În repriza a doua nu știu dacă au ajuns la poartă. Consider că nu am fost inspirați, nu am luat cele mai bune decizii. Nu a vrut să intre mingea azi. Șansa a fost de partea lor în această seară. Ne gândim la următorul meci. Sperăm să ne calificăm și să luăm Cupa. Ne dorim an de an să ne luptăm la titlu. Sperăm ca la anul să luăm campionatul”, a declarat Ștefan Baiaram, la finalul meciului cu FCSB.

Bogdan Vătăjelu:  „Suntem foarte frustraţi, pentru că meritam cel puţin un egal. În prima repruză am mai făcut unele greşeli, dar partea a doua am controlat-o. Noi am fi vrut să câştigăm toate meciurile, dar nu se poate, norocul nu a mai fost de partea noastră. Mingea a sărit din călcâiul lui Cîmpanu pe direcţia de alergare a lui Radunovic şi finalul se ştie. Trebuie să fim realişti, pentru că la meciul cu ei de pe Arena Naţională au avut ei destule ocazii şi am avut noi noroc să câştigăm. Dezamăgiţi foarte mult nu avem de ce să fim, ne-am fi dorit să câştigăm numai pentru aceşti suporteri minunaţi care ne-au susţinut. Putem trece peste asta, ne dorim foarte mult să câştigăm joi meciul cu Sepsi”.