60 de producători prezenţi la Doljconstruct şi Agrotex

1
74


La Casa Tineretului din Craiova a avut loc, ieri, deschiderea oficială a celei de-a XVII-a ediţii a târgului DOLJCONSTRUCT şi a celei de-a XXIII-a ediţii a târgului AGROTEX, manifestări expoziţionale organizate de Camera de Comerţ şi Industrie Dolj. La eveniment a participat, din partea Consiliului Judeţean Dolj, secretarul general Gheorghe Barbărasă, alături de conducerea CCI a judeţului Dolj şi reprezentanţi ai Camerei de Comerţ şi Industrie din regiunea Pleven, Bulgaria. Târgurile DOLJCONSTRUCT şi AGROTEX se vor desfăşura în perioada 8-11 mai, iar cei peste 60 de producători şi distribuitori din întreaga ţară şi din Bulgaria îşi vor expune produsele atât în pavilionul Casei Tineretului, cât şi în curtea exterioară.

Vizitatorii vor avea prilejul să se informeze cu privire la ultimele noutăţi referitoare la construcţia şi amenajarea unei locuinţe. Profesioniştii vor avea prilejul să participe la seminarii şi reuniuni privind problematica actuală a agriculturii, moderate de specialişti din cadrul  Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, institutelor de cercetare din domeniu, Direcţiei Agricole, APIA şi Facultatea de Agricultură şi Horticultură.

Firme la prima participare

Pe lista participanţilor se află firme binecunoscute pe plan local, cum ar fi SC MAT SA, Ruris Impex SRL, Semtest SA, Pan Group SA, Olas Prod SRL, dar şi firme aflate la prima participare. „La Camera de Comerţ se află o conducere nouă, cu ambiţii mari în ceea ce priveşte agricultura, şi ne propunem să transformăm acest eveniment într-unul de nivel internaţional. De aceea îi avem aici prezenţi pe producătorii din Bulgaria. La aceste manifestări expoziţionale sunt prezente firme care propun soluţii de climatizare, unelte pentru casă şi gradină, panouri solare, elemente din fier forjat, precum şi o gamă diferită de materiale de construcţii”, ne-a precizat ing. Gabriel Vlăduţ, preşedintele CCI a judeţului Dolj.

De asemenea, participă cu exponate producători de maşini şi utilaje agricole, instalaţii de irigat, îngrăşăminte chimice pentru agricultură, material semincer, aparatură şi instalaţii pentru apicultură, sericultură, floricultură, viticultură, pomicultură precum şi maşini, utilaje, echipamente pentru industria alimentară, dotări pentru laboratoare, controlul şi certificarea calităţii.

Ca în fiecare an, cu excepţia zilei de deschidere a târgului, programul de vizitare este cuprins între orele 10:00-18:00, intrarea fiind liberă.

1 COMENTARIU

  1. De ce la Casa Tineretului????? Pentru ce a fost construit Centrul Expozitional din Romanesti unde era Tarargulde saptamana ??????????

Comments are closed.