Ponta: “Dragnea e preocupat azi să plec eu cât mai repede din partid”

0
70

pontaVictor Ponta a lansat miercuri seară un nou atac la adresa lui Liviu Dragnea, după ce a criticat, la un post TV, măsurile sociale anunţate de unii miniştrii şi a avertizat că “nu putem să împărţim ceva ce încă nu avem”.

“Trebuie să mergem în sus, să avem un surplus şi să-l folosim pentru salarii, pensii, investiţii. Mie mi-este teamă că noi acum împărţim ce nu avem, şi zău că nu-mi doresc să se întâmple lucrul acesta”, a spus Ponta.

Victor Ponta s-a plâns şi de faptul că “nimeni din PSD” nu l-a întrebat nimic, în afară de premierul Sorin Grindeanu, care l-a “mai întrebat câte ceva”.

Liviu Dragnea “azi era preocupat să plec eu cât mai repede din partid”, a spus Ponta. Acesta a precizat că şi dacă va fi nevoit să plece din PSD nu se va înscrie probabil într-un alt partid şi a precizat: “Nu mă înţeleg cu dl Dragnea dar asta e strict problemă mea personală”.

Fostul prim ministru a criticat şi stilul de conducere practicat de actualul sau şef pe linie de partid, afirmând că, atunci când a fost el şeful PSD, se consulta cu membrii partidului, dar Dragnea are un “stil de conducere mai personal”.

Ponta s-a arătat nemulţumit şi de modul în care a decurs dezbaterea de miercuri din Senat, în care a fost adoptată o declaraţie care critică o serie de poziţii ale preşedintelui Klaus Iohannis.