Alb-albaştrii promit că nu se mulţumesc doar cu prezenţa în play-off

0
66

Jucătorii Universităţii Craiova au oferit ieri flori craiovencelor în centrul oraşului şi le-au promis că vor continua evoluţiile bune şi în ultima parte a sezonului

cuvantul (2)Atmsofera este destinsă în lotul Universităţii Craiova după calificarea în play-off. La reunirea echipei a fost prilej de sărbătorire, Aurică Beldeanu şi Alex Barthe aniversându-şi ziua de naştere chiar duminică, atunci când a fost „finala pentru Top 6”, cu Gaz Metan. Cei doi au primit cu un mic delay torturi personalizate şi sticle de şampanie cu însemnele Ştiinţei, fiind felicitaţi de jucători şi staff. „Vreau să fiu sănătos în continuare şi vă doresc să fiţi campionii ţării. Stă în puterile voastre şi vă doresc mult succes. Debutăm la Astra, i-am mai bătut o dată şi putem să repetăm isprava. Sunt optimist şi spun că după primele două etape o să avem şase puncte. Titlul ne este la îndemână, dar contează şi jocul rezultatelor, pentru că diferenţa de puncte nu este mare între echipe. Mi-aş dori ca jucătorii noştri să aibă în toate partidele din play-off aceeaşi abordare şi dăruire, pentru că numai aşa poţi să faci performanţă. Oricum, în cupele europene o să jucăm sigur. Echipă avem, dar ne mai trebuie întăriri, un vârf de careu, un mijlocaş şi un fundaş central“, a declarat mijlocaşul Craiovei Maxima, care a împlinit 66 de ani. „Vreau să mulţumesc tuturor colegilor mei şi sper ca la sfârşitul sezonului să fie mult mai multe sticle cu şampanie, pentru că minimum vom fi în cupele europene“, a adăugat Alex Barthe, cu Marcel Popescu pe post de translator.

craiova (2)Ieri, jucătorii Ştiinţei s-au plimbat prin centrul oraşului pentru a oferi flori domanelor şi domnişoarelor, care s-au declarat impresionate de iniţiativa alb-albaştrilor. Nicuşor Bancu, eroul meciului cu Gaz Metan, este convins că el şi coechipierii vor face o figură frumoasă în play-off, iar la debut vor stopa seria de 8 victorii consecutive a Astrei Giurgiu. „A fost un gol fenomenal pentru mine, mă bucur foarte mult că am adus calificarea. Acum ne gândim la play-off, nu mai avem presiune, trebuie să jucăm cât mai frumos şi să luăm fiecare meci în parte. Nu va fi uşor la Astra, dar nu ne temem. Cât să mai meargă şi la ei? Au 8 meciuri, e de ajuns, trebuie să-i oprească cineva. Am ajuns aici, trebuie să facem o figură frumoasă, nu trebuie să ne mulţumim doar cu această calificare în play-off” a declarat Bancu. Andrei Ivan spune că nici titlul nu este un obiectiv prea îndrăzneţ, ţinând cont de echilibrul existent în Top 6. „Ne-am atins primul obiectiv, am ajuns în playoff, acum trebuie să câştigăm un trofeu, cupa sau campionatul. Mai avem mult de muncă, dar de ce să nu visăm şi la titlu. Nici nu vreau să mă gândesc la ce va fi în Craiova dacă luăm titlul”, a spus căpitanul Universităţii.

Antrenorul Gigi Mulţescu spune că a resimţit presiunea meciului cu Gaz Metan, dar că şi după victoria de la Piteşti pretenţiile oltenilor sunt tot la fel de mari. „Aici şi dacă o să câştigăm Champions League nu sunt mulţumiţi suporterii. Sunt foarte exigenţi. Asta ne face să mergem înainte, dar e o presiune mult prea mare” a declarat antrenorul oltenilor.