SUPĂRAT ŞI ÎNGRIJORAT

0
161
Nicolo Napoli

În urma unui joc slab, mai ales pe parcursul primei reprize, Universitatea Craiova a terminat la egalitate, acum două zile, confruntarea de pe teren propriu cu Victoria Brăneşti, una dintre formaţiile cu care echipa fanion a Olteniei se luptă pentru evitarea retrogradării. Realist din fire, tehnicianul italian Nicolo Napoli a recunoscut că este supărat de prestaţia elevilor săi, dar şi îngrijorat că ratează foarte mult din faze clare de gol. „Sunt supărat pentru rezultatul de egalitate, trebuia să învingem pe Victoria Brăneşti. În prima repriză jocul a fost puţin mai echilibrat, am luat gol pe o greşeală în apărare. Apoi, în partea a doua a duelului, am încercat să ne revenim, să întoarcem rezultatul, însă am reuşit doar să egalăm. Sunt puţin îngrijorat, pentru că nu am reuşit să învingem, însă şi pentru faptul că ratăm foarte mult. Ne creăm foarte multe ocazii clare de gol, ajungem în poziţie de finalizare, însă nu reuşim să înscriem. Ar fi trebuit să ne impunem cu Victoria Brăneşti, însă aşa este fotbalul. Dacă nu marchezi cu un gol mai mult decât adversarul, nu câştigi”, a afirmat Nicolo Napoli la conferinţa de presă susţinută imediat după încheierea întâlnirii cu ocupanta locului 15 în clasamentul Ligii I.

Oaspeţii, mulţumiţi de remiză

La întrevederea cu reprezentanţii mass-media, antrenorii Victoriei Brăneşti s-au arătat mulţumiţi de rezultatul de egalitate înregistrat pe terenul Universităţii Craiova. „Am făcut un meci bun şi îmi pare rău de golul pe care l-am primit, pe o naivitate a mijlocaşilor defensivi, care ar fi trebuit să-l blocheze pe Mihai Costea. Una peste alta, este un rezultat echitabil, deşi cu puţină şansă puteam pleca cu toate cele trei puncte puse la bătaie. Îmi pare rău de situaţia de la Universitatea Craiova şi de faptul că a plecat Victor Piţurcă, mi-a fost coleg de cameră. Este păcat că o echipă cu tradiţia Universităţii Craiova se zbate la retrogradare”, a declarat Ilie Stan, antrenorul principal al Victoriei Brăneşti. „A fost un joc bun, între două echipe aflate în suferinţă. Am încercat o posesie prelungită, ne-a ieşit în prima parte a duelului, când am reuşit să şi înscriem. În repriza secundă, Universitatea Craiova a apelat la mingi lungi, în adâncime, iar noi nu am mai ieşit prea mult la joc. Presiunea gazdelor a crescut treptat şi, în cele din urmă, am fost egalaţi. Per ansamblu egalul este echitabil, dar cu mai multă şansă puteam să mai marcăm”, a opinat Cristian Urican, „secundul” oaspeţilor.

Florin Costea, apărat de frate

Mihai Costea a sărit să îl apere pe fratele său după ce puţinii suporteri ai Universităţii Craiova l-au huiduit imediat după încheierea întâlnirii cu Victoria Brăneşti. „Sunt foarte trist. Avem ghinion şi nu ştim ce să mai facem. Ne pare rău că am pierdut două puncte cu Victoria Brăneşti. Sunt dezamăgit de atitudinea unor suporteri care l-au înjurat pe Florin, nu că ar fi fratele meu, însă se procedează urât cu el. Şi-a rupt picioarele pentru Universitatea Craiova, e golgheterul echipei şi este înjurat în permanenţă. Nu mai zic că o să mergem acum să luăm puncte la Timişoara. Nu vreau să mai declarăm aşa şi să ne întoarcem iar dezamăgiţi”, a afirmat atacantul Mihai Costea.