Say it RIGHT!

0
353

Centrul pentru Dezvoltare Comunitară Durabilă, în parteneriat cu Şcoala Gimnazială din Comuna Giubega, organizează astăzi, ora 13.00, evenimentul SAY IT RIGHT! Manifestarea se doreşte a fi o acţiune comunitară cu scopul de a promova toleranţa şi combaterea discursului instigator la ură, prin intermediul unei piese de teatru, adresată unui public de aproximativ 150 de tineri  din mediul rural, din localitatea Giubega, judeţul Dolj.

Acest eveniment face parte din Campania “No hate speech de la A la Z”, ţinta acţiunilor fiind combaterea discursului instigator la ură exact în anul în care Consiliul Europei pune un accent deosebit pe promovarea toleranţei şi a drepturilor fundamentale ale omului. Evenimentele publice propuse în ”Campania No hate speech de la A la Z” iniţiată de Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca oferă prilejul perfect pentru cele 16 organizaţii de a pune în practică de a testa concepte şi bune practici acumulate pe parcursul proiectului în activităţi de formare, consultanţă şi jobshadowing în domeniul managementului voluntarilor.

Proiectul ,,Managementul Voluntarilor de la A la Z” se derulează din luna aprilie 2014 până în luna martie 2015 şi este finanţat în cadrul Fondului ONG în România cu suma de 34.942 euro. Partenerii Centrului de Voluntariat Cluj-Napoca în cadrul proiectului sunt Pro Vobis – Centrul Naţional de Resurse pentru Voluntariat şi IOGT Tippetue.