Victor Ponta : Berlusconi revenit la putere este ca și cum Ceaușescu s-ar întoarce în România

4
115

Premierul Victor Ponta a afirmat sâmbătă, la Torino, cu ocazia mitingului socialiștilor europeni pentru susținerea candidatului Partidului Democrat la poziția de prim-ministru, ca pentru Italia o reîntoarcere a lui Silvio Berlusconi ar echivala cu revenirea lui Nicolae Ceaușescu în România, relatează Mediafax.

4 COMENTARII

  1. Sper ca socialistii sa castige alegerile in Germania si sa ii spunem „pa pa” doamnei Merkel. Ea este cea care tine „punga” inchisa si care inca mai crede in modelul auteritatii, un model esuat, dupa cum am simtit pe pielea noastra. De altfel, relatia lui Victor Ponta cu socialistii europeni si cu cei germani, va contribui la o mai buna colaborare intre Romania si Germania.

  2. Europa trebuie sa fie egala pentru toti si in practica, nu numai in teorie, in tratate. Trebuie sa fim tratati egali, deoarece suntem membri plini. Spre deosebire de pedelisti, care erau in genunchi in fata liderilor PPE, imi place sa vad ca Ponta este tratat de la egal la egal de liderii socialistilor europeni, ceea ce ne va ajuta ca tara sa fim tratati ca membri egali.

  3. Europa nu mai are nevoie de austeritate, ce sa mai zic de Romania. S-a dovedit ca politicile de austeritate fac numai rau si nu ajuta la reluarea cresterii economice, ba chiar o impiedica.

  4. Faptul ca guvernarea USL ne duce pe drumul cel bun a fost dovedit in decembrie, altfel nu mai castigau ei 70% din mandate. Au reorientat guvernul catre cetatean iar prin masurile propuse vor relansa economia romaneasca si vor crea locuri de munca.

Comments are closed.