Rotaru: “Rădoi a fost nociv pentru Universitatea Craiova”

0
611

După ce Mirel Rădoi a demisionat de la Universitatea Craiova, finanţatorul Mihai Rotaru a intervenit la digisport şi, dacă la început s-a arătat surprins, pe parcurs a dat de înţeles că relaţia dintre conducătorii clubului şi antrenor era una extrem de complicată, iar în acest moment este chiar una nocivă, cel puţin la capitolul imagine, astfel încât colaborarea nu mai poate continua.

“Nu aveam niciun semnal și, până la ora asta, nu m-a sunat nimeni, să-mi spună că pleacă, să stabilim ce se dorește. Toate informațiile le am prin intermediul presei, am citit declarațiile lui Mirel Rădoi. În ultimele meciuri, după fiecare meci avem acest discurs al lui Mister, că nu stă, că pleacă. Asta m-a deranjat. Nu pot să accept să ne spălăm rufele în public. Trebuie să discutăm lucrurile față în față! În momentul acesta, din punctul de vedere al imaginii, domnul Rădoi a fost nociv pentru Universitatea Craiova. Adică lasă în spate o echipă care are o grămadă de animozități în relația cu suporterii, în relația cu mass-media, în relația dintre staff și conducere. Trebuie să o luăm de la zero. Tot ce am încercat să construim cu domnul Rădoi s-a întors împotriva noastră în acest moment. L-am sprijin inclusiv după declarațiile de la finalul meciului cu Rapid, când a exclus patru jucători din lot. Markovic avea botez a doua zi, iar eu eram invitat. Nu m-am dus, pentru a nu se crede că țin partea unui jucător. Am refuzat să discut cu jucătorii, nu i-am mai sunat. La modul acesta s-a dus politica noastră. Sunt extrem de dezamăgit, trist, pentru această situație, pentru că s-au făcut toate eforturile ca domnul Rădoi și staff-ul lui să reușească, să fie mulțumit. Nu putem să aducem jucători acum, că nu e perioadă de transferuri. Am făcut oferte pentru jucători de la Voluntari şi Petrolul şi pentru unul de la Campionatul Mondial. Mirel Rădoi n-a vorbit cu mine despre demisie. Nu se pune problema să rămână, îl știm că toții pe Rădoi. În acest moment, orice relație este nocivă” a spus Rotaru.

Rădoi este al treilea antrenor pe care Universitatea Craiova l-a avut în 2022, după Laurenţiu Reghecampf şi Laszlo Balint.