Luis Enrique nu mai este selecţionerul Spaniei

1
229

Luis Enrique nu mai este selecţionerul Spaniei, după eşecul de la Mondialul din Qatar, când Furia Roja a părăsit competiţia în faza optimilor, fiind eliminată de Maroc. Din 2018 pregătea Luis Enrique naționala iberică, cu o pauză, între martie și noiembrie 2019, atunci când una dintre fiicele sale a fost bolnavă și a decedat. Luis de la Fuente, selecționerul Spaniei U21, îl va înlocui pe Luis Enrique.

“Federația Spaniolă de Fotbal dorește să mulțumească lui Luis Enrique și întregului său colectiv de antrenori aflat la cârma naționalei în ultimii ani. Conducerea sportivă a RFEF a predat președintelui un raport în care se stabilește că ar trebui să înceapă un nou proiect pentru echipa națională, cu scopul de a continua creșterea realizată în ultimii ani grație muncii desfășurate de Luis Enrique și de colaboratorii lui”, a fost mesajul postat de Federaţia Spaniolă de Fotbal.

Luis Enrique este al șaselea antrenor care își pierde postul după turneul final din Qatar, după Gerardo Martino (Mexic), Carlos Queiroz (Iran), Otto Addo (Ghana), Roberto Martinez (Belgia) și Diego Alonso (Uruguay).

1 COMENTARIU

  1. Ce bine ar fi daca si in politica s- ar petrece ca in fotbal! Sa le,, multumim presedintilor,prim-ministrilor si altor arzatori gaz-lampant care consuma banii si nu ii aduc ,,nationalei” sau cluburilor! He , he ,vere , aici ,in fotbal, se vede cand populimea nu vrea sa munceasca si cand e de vina ,,presedintele sau antrenorul”! Intre timp, vedem ca marile cluburi au foarte multi fotbalisti de ,,import ” si putini autohtoni. E ca si cum a cere Romaniei sa aibe industria Japoniei sau a Coreii de Sud. Dar la noi se duse de rapa totul! Nici macar la turca nu mai avem campioni! Globalizarea si/sau mondializarea i-a facut pe romani campioni in toate sporturile! Alea pe care le privesc la televizor!

Comments are closed.