Un gest de bine nu e prea scump

0
265

În perioada 15 – 31 decembrie, copii instituționalizați, victime ale violenței domestice, vârstnici sau familii sărace vor beneficia de mese calde formate din mic dejun, prânz și cină, pregătite de clienți ai CEZ din domeniul HoReCa. Scopul este de a dărui acestor oameni speranță și energie bună într-un context nesigur, în care este foarte important să rămânem #împreună.

CEZ și Crucea Roșie Română își unesc forțele într-o campanie umanitară – #ungestdebinenuepreascump – ajutând 270 de beneficiari din categorii defavorizate. Clienți CEZ din domeniul HoReCa, din județele Argeș, Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt, Teleorman, Caraș Severin, Constanța și Vâlcea, se vor implica cu #energiepentrubine. Din Craiova, partener este restaurantul Shaaban, care va ajuta cu o masa caldă zilnică familii cu posibilități materiale reduse din comuna Cârcea.

În luna aprilie, tot prin intermediul Crucii Roșii Române – filialele Argeș, Gorj, Dolj, Vâlcea, Mehedinți, Teleorman, Caraș-Severin și Olt, Grupul CEZ România a donat peste 20.000 kg de alimente, în valoare de 180.500 lei pentru 1.850 de beneficiari, persoane vârstnice de peste 65 de ani, fără familie, cu probleme medicale și sociale.