Craiova: Șoferi cercetaţi pentru conducere sub influenţa alcoolului

0
373
Potrivit IPJ Dolj, sâmbătă, 7 octombrie a.c., în jurul orei 0430, un echipaj din cadrul Biroului Rutier Craiova l-a depistat pe Marius Cristian Ţ., de 31 ani, din Filiaşi, jud. Dolj, care a condus un autoturism, pe strada Al. Macedonski din Craiova, iar în urma testării acestuia cu aparatul alcooltest, a rezultat  o concentraţie de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat. 
În plus, vineri o patrulă de siguranţă publică din cadrul Sectiei 1 Poliţie Craiova, a oprit în trafic pe strada Mihai Viteazu din Craiova, un autoturism, condus de Marius T., de 35  ani, din Craiova. Întrucât conducătorul auto emana un puternic miros de alcool, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest,  rezultând  o valoare de 1,01 mg/ l alcool pur în aerul expirat.
În ambele cazuri conducătorii auto au fost conduşi la SCJU- Sectia U.P.U. Craiova, unde li s-au  recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei şi s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.