Fantomă surprinsă cu telefonul mobil de către o fetiţă care şi-a fotografiat verişoara

0
533

O fetiță de 12 ani a vrut să o fotografieze pe verișoara sa, dar în imagine a mai apărut o altă “persoană”.

Holly Hampshei şi-a fotografiat verişoara, Brook McGee,   în timpul unei excursii la conacul Hampton Court din secolul al XVI-lea, reuşind să surprindă în spatele acesteia fantoma unei vechi servitoare, Sybill Penn, care a locuit şi a slujit în conac. De altfel, fantoma care ar fi primit şi o poreclă, “Doamna Gri”, ar bântui vechiul castel de mai bine de 200 de ani.

În imagine, în spatele copilei fotografiate apare însă o siluetă ciudată. În următoarea fotografie, când McGee se întoarce, silueta dispare.

1
2

Cele două fete au descoperit abia a doua zi apariţia ciudată surprinsă în pozele de pe telefon.

”M-am panicat. Nu am văzut nimic. Oamenii spun că atunci când apar fantomele, camerele se răcesc, dar n-am avut nici cea mai mică idee. Nu am mai dormit bine de atunci”, a povestit McGee.

Sybil Penn ar fi murit în 1562. Ea a fost servitoare pentru patru dintre monarhii din dinastia Tudorilor şi infirmiera Prinţului Edward şi a Elisabethei I. Ea a îngrijit-o pe regină când aceasta s-a îmbolnăvit de vărsat de vânt. De altfel, din acest motiv servitoarea devotată a și murit, deoarece s-a molipsit și ea de vărsat.

Poveşti despre fantoma ei au început să apară încă din 1829, când biserica şi palatul au fost reconstruite. Mormântul servitoarei a fost mutat în timpul reparaţiilor. Servitorii au început să audă zgomotul unui război de ţesut, ceea ce a dus la descoperirea unei camere ascunse, în care se afla într-adevăr un astfel de război de ţesut.

Hampton Court este un conac faimos pentru poveştile cu fantome create în jurul acestui loc. Tot aici s-ar fi auzit ţipetele lui Catherine Howard, a cincea soţie a regelui Henri al V-lea. Ea a fost decapitată în 1541, după ce regele a acuzat-o de adulter.