AC Milan, victorii cu Juve şi Lazio, în decurs de câteva zile

0
238

AC Milan este în mare revenire de formă, după pauza de pandemie, câştigând în decurs de câteva zile cu ambele candidate la scudetto, Juventus şi Lazio. Trupa lui Stefano Pioli a urcat pe locul 5, dar nu are şanse de a prinde cvartetul de Champions League, deoarece Atalanta, o altă formaţie în mare formă, care se află pe poziţia a patra, are 14 puncte avans.

După ce a pierdut calificarea în finala Cupei Italiei în returul cu Juve, primul meci după lunga pauză, milanezii s-au revanşat marţi, în etapa a 31-a din Serie A, câştigând cu 4-2. Deşi “Bătrâna Doamnă” a condus cu 2-0, goluri Rabiot ’47 şi Cristiano Ronaldo ’53, AC Milan a revenit spectaculos şi a înscris prin Ibrahimovici ’62 (penalti), Kessie ’66, Leao ’67 şi Rebic ’80.

Lazio nu a profitat de eşecul lui Juventus, fiindcă a pierdut cu 2-1 la Lecce, gazdele ratând şi un penalty, în finalul primei părţi. Pentru Lazio a marcat Caicedo (5), iar pentru Lecce au punctat Babacar (30) şi Lucioni (47).

Clasament: 1. Juventus 75p, 2. Lazio 68p, 3. Inter 64p, 4. Atalanta 63p, 5. Milan 49p.

Partidele Genoa – Napoli, Fiorentina – Cagliari, Atalanta – Sampdoria, AS Roma – Parma, Bologna – Sassuolo şi Torino – Brescia au loc miercuri, iar întâlnirile Spal – Udinese şi Hellas Verona – Inter Milano se vor disputa joi.