Arestat după ce a fost prins la furat

0
131

Poliţiştii Secţiei 1 Craiova l-au prins în flagrant, vineri dimineaţă, pe Ion Bairam, de 22 de ani, din Craiova, care escaladase fereastra şi pătrunsese într-un magazin situat la parterul  bl. I 2 de pe bulevardul „Nicolae Titulescu” din Craiova, de unde a încercat să sustragă bunuri şi bani. Tânărul, care are antecedente penale pentru fapte de aceeaşi natură, a fost dus la sediul subunităţii de poliţie, a fost audiat, iar în baza probatoriului administrat de poliţiştii craioveni, faţă de autor a fost începută urmărirea penală sub aspectul săvârșirii infracţiunii de tentativă la furt calificat, fiind formulată propunerea de punere în mișcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

„Procurorul, după analizarea materialului probator, a confirmat începerea urmăririi penale, a pus în mişcare acţiunea penală şi a promovat dosarul Judecătoriei Craiova cu propunere de arestare preventivă. Instanţa de judecată a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova şi a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 zile, inculpatul fiind încarcerat în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj”, a declarat agent principal Amelia Căprărin, din cadrul Biroului de presă al IPJ Dolj.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, întrucât există indicii că învinuitul este autorul mai multor furturi înregistrate în evidenţele secţiei.