Etapa finală a Competiţiei “Cea mai bună idee de afaceri”

0
515

Sala Albastră a Universităţii din Craiova găzduieşte vineri, 9 mai a.c., începând cu ora 9.00, etapa finală a competiţiei “Cea mai bună idee de afaceri” – organizată de către Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj.

Astfel, vor fi alese cele mai bune proiecte de afaceri dezvolatte de către elevii liceelor dolje şi studenţii Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor. “Cu această ocazie, ne dorim să alegem cele mai bune proiecte de afaceri dezvoltate de către elevii liceelor doljene și studenții Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor – Universitatea din Craiova, sub coordonarea cadrelor didactice ce predau discipline economice în cadrul liceelor, respectiv a cadrelor didactice FEAA”, au precizat organizatorii competiţiei “Cea mai bună idee de afaceri”.

Concursul este adresat elevilor din liceele din județul Dolj, cu scopul de a promova spiritul antreprenorial, domeniul economic, dar și oportunitățile de carieră în domeniu şi s-a derulat pe parcursul a două etape. Prima etapă, la nivel de liceu, a presupus selectarea echipelor înscrise la nivel de liceu de către o comisie formată din profesorii de discipline economice, reprezentanţii FEAA, respectiv ai elevilor. În ceea ce priveşte etapa la nivel de judeţ, care are loc vineri la Universitatea din Craiova, presupune jurizarea finală a proiectelor realizată de către o comisie compusă din reprezentanții mediului de afaceri regional, reprezentantul ISJ și decanul FEAA – Universitatea din Craiova.