Brigada 2 Infanterie “ROVINE” din Craiova organizează joi, 9 mai 2013, activităţi evocatoare cu prilejul sărbătoririi Zilei Independenţei de Stat a României, Zilei Europei şi a Victoriei Coaliţiei Naţiunilor Unite în cel de-al doilea Război Mondial

1
31

Brigada 2 Infanterie “ROVINE” din Craiova organizează joi, 9 mai 2013, activităţi evocatoare cu prilejul sărbătoririi Zilei Independenţei de Stat a României, Zilei Europei şi a Victoriei Coaliţiei Naţiunilor Unite în cel de-al doilea Război Mondial.

Astfel începând cu ora 10.00 va avea loc o ceremonie militar-religioasă cu depuneri de coroane şi jerbe de flori la Monumentul Independenţei situat în faţa Liceului de Artă din municipiul Craiova.

La eveniment vor participa cadre militare în activitate, în rezervă şi în retragere, reprezentanţi ai veteranilor de război şi ai autorităţilor publice locale.

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua,astza 9 mai 2013 la “Casa Armatei” s-a tinut o conferinta pentru cartea domnului Marian Ioan unde au participat si militarii,iar rugamintea mea ar fi daca ma poate lamurii si pe mine cineva de la ce unitate au fost pentru ca,caut pe cineva anume dar nu ii stiu numele.V-as fi tare recunoscatoare,baiatul este inalt,pana in 30 de ani,cu parul grizonat si firul drept.Va rog inca odata daca cineva ma poate ajuta cu un comentariu aici sau pe id-ul monica.dragusanu
    Va multumesc frumos!

Comments are closed.