Baschetbaliştii Craiovei joacă la Oradea

0
289

Echipa masculină de baschet SCMU Craiova joacă sâmbătă, de la ora 19, în deplasare, cu CSU Oradea, în runda a 28-a a Ligii Naţionale. Cele două formaţii s-au mai întâlnit de trei ori în acest sezon, din dubla de Cupa României calificându-se Craiova, iar orădenii s-au impus în campionat, în Sala Polivalentă.

După eşecul de pe teren propriu cu Timişoara, antrenorul ucrainean al Craiovei, Vitaly Stepanovski, spune că problema echipei a fost faza ofensivă. De asemenea, a anunţat că, după plecarea lui Wyatt, SCMU nu va aduce un alt coordonator de joc.

„Am pierdut runda precedentă acasă, cu Timişoara, după un joc extrem de slab, în special în ofensivă. Trebuie să limităm greşelile. Oradea e o echipă care are o rotaţie lungă şi trebuie să dăm totul pentru a obţine punctele, trebuie să ne facem jocul pe care ni-l propunem şi dacă ne concentrăm pe fiecare atac, atunci avem speranţe la victorie. Oradea a trecut printr-o perioadă grea, cu mulţi accidentaţi, dar acum şi-a revenit şi, cu siguranţă, va fi un meci tare. Până la finalul sezonului vom rămâne cu un singur conducător de joc, Franklin, iar în unele momente ne va ajuta pe acelaşi post şi Vîrnă, care sper că ne va ajuta“, a declarat Vitaly Stepanovski.