Anunţ PUZ SOLAREX – DECIZIE ETAPA DE INCADRARE

0
460

S.C. SOLAREX IMPEX S.R.L., anunta publicul interesat asupra deciziei etapei de incadrare luata de APM Dolj pentru Planul Urbanistic Zonal – “ELABORARE PUZ IN VEDEREA CONSTRUIRII UNOR SPATII DE PRODUCTIE INGRASEMINTE FOLIARA SOLIDA SI LICHIDA SI SPATII DEPOZITARE CU REGIM DE INALTIME MAXIM P+2”– comuna Malu Mare, sat Preajba, T122, P23/1, judetul Dolj, planul nu necesita evaluare de mediu si nu se supune procedurii de evaluare adecvata, urmand a fi supus procedurii de adoptare fara aviz de mediu.

Documentatia care a stat la baza luarii deciziei etapei de incadrare poata fi consultata in zilele de luni-joi intre orele 800-1630 si vineri intre orele800-1400 la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Dolj, str. Petru Rares, nr. 1, Craiova sau pe site-ul APM Dolj http://apmdj.anpm.ro

Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Dolj (fax: 0251419035, e-mail: office@apmdj.anpm.ro), in termen de 10 zile calendaristice de la data publicarii in mass media.