PES activists România: “Milităm pentru o Europă în care nimeni nu mai este lăsat în urmă”

0
316

Adunarea Generală a PES activists România s-a reunit sâmbătă la Sibiu cu scopul de a discuta despre pregătirile pentru alegerile pentru Parlamentul European dar și pentru a populariza petiția “Pentru crearea unei cetățenii europene” susținută de organizație.

“Milităm pentru o Europă în care nimeni nu mai este lăsat în urmă. Alegerile de pe 26 mai reprezintă o ocazie de a arăta în ce fel de Uniune Europeană ne dorim să trăim. În ultimii ani dreapta a condus proiectul european spre criza economică, creșterea euroscepticismului și efectele negative ale migrației. Dacă vrem să revenim la valorile care au stat la baza Uniunii Europene și să reconstruim proiectul european în jurul coeziunii și cetățeanului, stânga reprezintă singura soluție. Doar așa putem extinde sprijinul oferit de UE în domenii precum sănătatea și educația.” a declarat Victor Negrescu, PES activists România.

PES activists România este o structură a membrilor și simpatizanților social democrați din România interesați de politica europeană. Creată încă din anul 2006, organizația numără în prezent peste 10.000 de membri în toată țara.